skip to Main Content

Trends in deurbeslag voor binnen en buiten

Deurbeslag

Een goede eerste indruk

Op de hoogte blijven van de laatste trends, maar niet uw hele interieur updaten? U kunt de hele uitstraling van uw huis veranderen door een paar accenten aan te passen. Met bijvoorbeeld nieuw deurbeslag voor binnen en buiten trakteert u uw bezoekers vanaf het eerste moment op een bijzondere sfeer. Zodra ze uw deurknop of handgreep gebruiken, zet u de toon voor uw kenmerkende huis. Meer weten over de laatste trends rondom deurbeslag voor binnen en buiten? Lees verder!

De nieuwe bronstijd

Het afgelopen jaar heeft de nieuwe bronstijd teweeggebracht. Metalen, zoals brons, winnen elke dag aan populariteit. En terecht. Niets geeft zoveel impact, harmonie en karakter als brons of goudkleurig deurbeslag in uw interieur! Naarmate u het deurbeslag gebruikt, zult u diepere kleurvariaties zien. Dit noemen we een patina. Patina geeft uw deurbeslag een mooie, authentieke uitstraling. Hoe meer u de handgrepen en deurknoppen gebruikt en aanraakt, hoe dieper de tint na verloop van tijd zal worden.

Zwart is terug van weggeweest

Zwart deurbeslag komt steeds vaker voor. Deze kleur biedt een strakke, robuuste en toch stijlvolle afwerking aan uw deurbeslag voor binnen of buiten. Zwart deurbeslag past bij elke interieurstijl, van industrieel tot modern. U kunt het bovendien perfect combineren met eventuele kleuraccenten. Zo creëert u de grootste impact door zwart te gebruiken met een licht kleuraccent. Hierdoor ontstaat er een speels contrast wat een extra dimensie geeft aan uw interieur. Maar wees voorzichtig met de hoeveelheid zwart deurbeslag. Hoe unieker het contrast, hoe krachtiger de look!

Duurzame materialen

Het gebruik van duurzame materialen is een trend die alle sectoren raakt. En deurbeslag is daarop geen uitzondering! Dat is alleen maar logisch. U wilt natuurlijk deurbeslag voor binnen en buiten dat lang meegaat. Duurzame en natuurlijke materialen maken deel uit van een goed doordacht interieur. Heeft u inmiddels een keuze gemaakt, of heeft u zelf nog tips? Laat het ons weten via het contactformulier. We horen graag van u!

Back To Top