skip to Main Content

Ontdek ons platform over reizen en recreëren

Wilt u uw ervaringen, verhalen en tips delen aangaande vervoer, bestemmingen, accommodaties, evenementen en attracties? Of wilt u een reactie plaatsen op een blog of artikel? Kom dan in contact met Tourpress. Wij zetten alles op alles om een betrouwbaar, open en eerlijk platform te blijven op het gebied van reizen en recreatie. Kortom, neem contact met ons op als u ook leuke, nuttige en verrassende informatie wilt delen!

Kom meer te weten over onze werkwijze

Wij begrijpen dat u wellicht meer wilt weten over onze werkwijze. Immers, tot nog niet zo kort geleden waren wij enkel een platform voor journalisten, pr-adviseurs en persvoorlichters. Het is dus niet zo gek dat we wat aanpassingen in onze werkwijze hebben moeten maken. Wilt u reageren op een blog of artikel? Of wilt u zelf een bijdrage leveren? Maar twijfelt u over wat u wel en niet mag delen? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze gedragsregels? Neem dan contact met ons op. Dan lichten wij u in over hoe we met elkaar communiceren op dit platform over reizen en recreatie.

Neem contact met ons op

Wilt u een blog of artikel delen of wenst u meer informatie over dit platform aangaande vervoer, bestemmingen, accommodaties, evenementen en attracties? Mail dan naar [email protected]. Wij zijn uw persoonlijke doch professionele platform op het gebied van evenementen, attracties, bestemmingen, accommodaties en vervoer!    Back To Top