skip to Main Content

Ontdek ons platform over reizen en recreëren

Tourpress.nl geeft u het laatste nieuws op het gebied van vervoer, bestemmingen, accommodaties, evenementen en attracties. Ontdek ons ook en blijf volop op de hoogte! Denkt u dat nieuws over reizen en recreëren alleen van de aanbieders zelf kan komen? Niets is gelukkig minder waar. Wij geloven juist in de kracht van het persoonlijke verhaal. Dit levert ons immers de beste tips, weetjes en adresjes op!

Kom meer te weten over de achtergrond van Tourpress

De geschiedenis van Tourpress gaat al ver terug. Het begon allemaal toen in 1954 het Nederlands Genootschap van Toeristisch Publicisten werd opgericht. In 1992 ontstond van daaruit het Gilde van Toeristisch Journalisten. Later kwam daar nog Tourjour Holland bij, een kanaal voor nieuws over vervoer, bestemmingen, accommodaties, evenementen en attracties. In 1999 besloten die 3 instanties te fuseren als platform Tourpress. Het was toen nog een website voor journalisten, persvoorlichters en pr-adviseurs. Maar tijden zijn veranderd. Het woord van ‘de gewone mens’ is belangrijker dan ooit. Daarom mag nu iedereen zijn of haar nieuwtjes en ideeën delen op deze website!

Deel zelf ook uw reis- en recreatieverhalen

Vindt u de artikelen en blogs over vervoer, evenementen, attracties, bestemmingen en accommodaties op onze website leuk? Doe hier dan zelf ook aan mee! Stuur uw bericht naar [email protected] en inspireer anderen over uw favoriete attracties, evenementen, bestemmingen, accommodaties en mogelijkheden in vervoer!

Back To Top