skip to Main Content
3 Tips Voor Sfeervolle Veranda Verlichting

3 tips voor sfeervolle veranda verlichting

Sfeervolle veranda verlichting

Ben jij op zoek naar een sfeervolle verlichting voor je veranda? Je hoeft de deur niet uit om een reis te maken! Stel dat je aan zo’n klus wilt beginnen, dan zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Omdat iedereen net een iets andere veranda heeft, is het goed om de algemeenheden te kennen omtrent dit onderwerp. Wij hebben 5 tips op een rij gezet zodat jij binnenkort die juiste sfeervolle verlichting voor je veranda in huis haalt.

Tip 1: Sfeervolle verlichting in de juiste kleur.

Niemand houdt van een stevige TL-buis naast de open haard. Zo zal het namelijk net lijken of jij je in een of andere vleesfabriek om drie uur s’nachts werkt. Dit is niet de bedoeling. Kortom: let op de kleur lamp die u in uw verlichting stopt. Warm licht is altijd een aanrader. Zo weet u zeker dat u de juiste verlichting in huis haalt. Toch kan dit fout gaan. U staat bijvoorbeeld in de supermarkt en pakt nog snel even een klein peertje, om die veranda eens lekker op te frissen. Blijkt het koud licht te zijn. Niet iets wat u wilt natuurlijk! Daarom is het goed om uw veranda zo knus mogelijk te maken. Dan hoeft u al helemaal niet de deur uit om even dat vakantie gevoel te krijgen. een warm land zo in uw achtertuin. Alleen het juiste licht kan hier voor zorgen!

Tip 2: Zoek de juiste hoeveelheid lampen

Wanneer u een kleine veranda heeft, is het natuurlijk niet nodig om twintig lampen naast uw mubilair te plempen. Sterker nog, wij geloven dat minder juist meer kan zijn. Spaarzaam zijn met verlichting, en juist de scherming opzoeken in het holst van de nacht kan er voor zorgen dat u gezellig rond een vuurtje zit.

Tip 3: Plaatsing is key.

Omdat het belangrijk is waar jij je verlichting precies plaatst, is het goed om na te denken over de plaatsing op de veranda. Als u alles bij de grond plaats bijvoorbeeld, heeft u een mooi zicht op de nieuwe schoenen van uw schoonfamilie als ze weer eens langs komen om bij te praten. Toch is het wel prettig om de gezichten van uw gasten te kunnen zien. Daarom raden wij aan om een verscheidenheid van plaatsingsniveau’s toe te passen in uw veranda. Een luchtig lampje aan het plafond, een bijzettafel bezet door een sta lamp. Misschien wel een of twee lampen op lager niveau. Licht voedt de sfeer. Denk hier dus goed over na.

Veranda opgelost!

Voel jij je door deze tips nou al verlicht? Denk je, ja ik ga die veranda verlichting kopen? Dan is dat een mooie beslissing! Gelukkig hebben wij nog veel meer tips over tuinen en verlichting. Ben je benieuwd? Kijk dan vooral even rond op onze site. Daar vind je alles wat je nodig hebt!

Back To Top