skip to Main Content
De Voordelen Van Een Laadpaal Thuis

De voordelen van een laadpaal thuis

Elektrisch rijden is de toekomst

Steeds meer mensen kiezen voor rijden in een elektrische of hybride auto. Gelukkig maar, want elektrisch rijden is beter voor het milieu. Het is ook goedkoper dan de vervuilende benzine en diesel en in de meeste gevallen profiteert u van prettige belastingvoordelen. Het opladen bij een publieke laadpaal is dan wel een klein nadeel, maar daar is wat aan te doen. Kiest u ook voor een laadpaal thuis? U leest er hier meer over.

Uw auto veilig voor de deur opladen

Vele mensen laten de keuze voor het kopen van een elektrische of hybride auto tegenwoordig afhangen van de mogelijkheden om deze thuis op te laden. Ze zijn het zoeken naar een vrij oplaadpunt in de buurt een beetje beu, omdat steeds meer mensen er gebruik van maken. Dat laatste is een goede ontwikkeling. Dat betekent namelijk dat ook steeds meer mensen elektrisch rijden. Maar een laadpaal thuis krijgt vaker de voorkeur. Zo hoeft u ‘s avonds nadat u thuis bent gekomen van uw werk niet meer op zoek naar een publieke laadpaal om er te ontdekken dat die bezet is. Bovendien staat uw auto thuis op de oprit veel veiliger tijdens het opladen en is de kans op schade of diefstal een stuk minder.

Laadpaal thuis: snel en veilig opladen

U kunt uw auto thuis opladen vanuit een gewoon stopcontact. Maar wist u dat uw auto veel sneller laadt aan een laadpaal? Een laadpaal heeft namelijk een groter vermogen dan een stopcontact. Bovendien kan de zekering van een normaal stopcontact doorbranden en kan er zelfs brand ontstaan door uw auto op te laden via een stopcontact! Bent u op zoek naar de perfecte laadpaal thuis voor uw elektrische of hybride auto? Zoek dan via internet naar een specialist met een groot assortiment aan laadpalen voor verschillende typen auto’s. Zo weet u zeker dat er een laadpaal tussen zit voor uw auto!

Meer autotips vindt u via deze link op onze website.

Back To Top