skip to Main Content
Een Dagje Uit, Maar Dan Thuis!

Een dagje uit, maar dan thuis!

Verwen jezelf eens met een dagje vakantie

Nu we de deur haast niet meer uitgaan en de koude winterse dagen eraan komen, is het niet erg om af en toe een dagje voor jezelf te nemen. Saai? Dat is het allerminst. Maak het gezellig voor jezelf met warme sokken, een heerlijke film en een winterse cocktail in je hand! Niet zo van de cocktails? Geen probleem. Er zijn nog een heleboel andere winterse versnaperingen waar je van kunt genieten op je vrije dag. Lees hieronder onze tips voor een perfecte lui-lekker dag!

Hemelse opwarmers

Het is geen winter zonder een dampende mok overheerlijke glühwein. Dit goedje uit ons buurland is het allerlekkerst met een scheutje jenever voor een zoete nasmaak. Niet zo van de wijn? Ga dan voor een klassieke warme chocolademelk. Heb je al eens pepermunt chocolademelk geproefd? Een echte aanrader!

Winterse zachtheid met een punch

Voor de lefgozers onder ons is er natuurlijk ook ontzettend veel keuze. Zo is een glaasje met kaneel rum misschien wel dé oppepper die je nodig hebt na een hele dag sneeuw scheppen of schaatsen! Ben je een glühwein liefhebber die eens wat anders wil, dan kun je eens gaan voor een punch van glühwein en cranberrysap. Door het sap krijgt de drank een zoete, maar ook een licht zure smaak, waardoor je er nog wel even tegenaan kunt!

Een zuurtje op z’n tijd

We kennen allemaal wel dat ene drankje dat af en toe lekker is, maar dat je niet te vaak moet drinken. Winter whiskey is hier een goed voorbeeld van. Deze drank kun je omtoveren tot een heerlijke winterse cocktail, zoals de whiskey sour, of juist een zoete draai geven door er wat bruine suiker aan toe te voegen. Voor wie deze winter niet zonder kopje koffie kan, is een Irish coffee een goed alternatief. Je moet deze heerlijkheid niet te vaak drinken, want het is zo goed dat het verslavend is!

Met deze tips hoef je niet ver te gaan om toch een heerlijke winter te hebben. Wat is je favoriete winterse cocktail? Laat het ons weten via het contactformulier!

Back To Top