skip to Main Content
Tover Je Tuin Om Tot Een Vakantiebestemming Met Deze Tips!

Tover je tuin om tot een vakantiebestemming met deze tips!

Op vakantie in eigen tuin

Helaas zit een vakantie in het buitenland er voor heel veel mensen dit jaar even niet in. Ontzettend jammer natuurlijk, maar dat betekent niet dat je helemaal geen vakantie kunt vieren! Ook in je eigen tuin kun je namelijk genieten van het vakantiegevoel, een zogenaamde ‘staycation’. Plaats een zwembad in je tuin, of zet metalen vuurschalen of vuurkorven neer om een echt vakantiegevoel te creëren.

1. Ontspannen in het zwembad

Bij een vakantie hoort natuurlijk ook een lekker zwembad! Het wordt steeds warmer in Nederland, dus wanneer je investeert in een inbouwzwembad, zul je hier de komende jaren hoogstwaarschijnlijk veel plezier uithalen! Maar, zoals gezegd is dit een flinke investering, die niet iedereen kan maken. Gelukkig hoef je niet meteen een inbouwzwembad te laten maken, je kunt ook kiezen voor een goedkopere optie. Er zijn luxe zwembaden die je gewoon op kunt zetten, en na de zomer ook weer weg kan halen. Die zijn wat goedkoper dan een inbouwzwembad.

2. Gezellig rondom het vuur

Wat is er nu lekkerder dan gezellig buiten rondom het vuur zitten in de avond als de temperaturen wat afkoelen? Ook dat gevoel kun je gewoon in je tuin halen, met metalen vuurschalen of vuurkorven. Wij raden je aan om antieke modellen te kopen. Die zijn het meest sfeervol, en zijn in de meeste gevallen ook nog van zeer hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze erg lang meegaan.

3. Comfortabele tuinmeubelen

Natuurlijk moet je ook lekker comfortabel kunnen zitten (of liggen) in je tuin om heerlijk met een boek of tijdschrift te genieten van je vrije tijd. Dan is het belangrijk om comfortabele tuinmeubelen te kopen. Kies voor meubelen die passen bij de stijl van je tuin. Het materiaal is hierbij het belangrijkste. Zo passen stalen meubelen bijvoorbeeld goed bij een industriële of moderne tuin, terwijl hout juist goed past bij een klassieke tuin. Onze tip: een luxe hangmat. Dat is pas echt het vakantiegevoel met bestemming: je eigen tuin!

Back To Top