skip to Main Content
Bezoek Deze Plekken Met Een Taxi In Appingedam!

Bezoek deze plekken met een taxi in Appingedam!

Erop uit na corona

We zitten nu alweer enkele maanden binnen, maar gelukkig worden langzaamaan de coronamaatregelen teruggeschroefd. Dat betekent dat we weer zicht krijgen op een tijd na corona: lekker erop uit en leuke dingen doen, iets waar wij in gespecialiseerd zijn. Maar waar ga je dan als eerste naartoe? Wil je wel al zo snel weer naar een grote stad als Amsterdam? Wat dacht je ervan om erop uit te gaan in Appingedam? Hier zijn immers ontzettend veel leuke dingen te beleven. En met het taxivervoer in Appingedam ben je over in een mum van tijd! Wat je daar moet gaan doen? Wij vertellen graag meer over drie leuke attracties die jij met een taxibedrijf in Appingedam kunt bezoeken!

De hangende keukens

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden in de stad zijn toch wel de unieke hangende keukens. Wegens ruimtegebrek werd tijdens de bouw van deze drie unieke gebouwen de keuken zo gebouwd dat ze boven het Damsterdiep uitstaken. In 1972 kregen de panden het label beschermd stadsgezicht. Nog altijd zijn deze hangende keukens te bewonderen. Laat de taxi je in Appingedam naar het bruggetje aan de Kniestraat brengen. Daar heb je het beste uitzicht.

Museum Møhlmann

Ook wanneer je wilt genieten van mooie kunst kun je in Appingedam terecht, en wel in het Møhlmann museum. Dit is zonder enige steun of subsidie opgezet door schilder Rob Møhlmann en zijn vrouw Laura. In het museum is prachtige kunst te zien die ook echt ‘wat voorstelt’, realistische en figuratieve kunst. Het taxibedrijf brengt je in Appingedam naar ‘De Muzeheerd’. Dit is het Rijksmonument waarin het museum gevestigd is. Onze tip: bezoek zowel het pand waarin de kunst tentoongesteld wordt als de mooie tuin met prachtige beelden, en geniet van kunst in Appingedam!

Winkelen in het centrum

Natuurlijk is een dagje erop uit niet compleet zonder even lekker te winkelen. Ook dat doe je uitgebreid in het centrum. Dit prachtige historisch centrum is zeer sfeervol en je kunt er niet alleen terecht voor grote winkelketens, maar ook voor gezellige boetiekjes. Ook kun je in het centrum heerlijk wat eten en drinken op de verschillende terrasjes. Bovendien geniet je van het uitzicht: prachtige middeleeuwse panden, gevels en bruggetjes. En heb je je tassen vol en je portemonnee leeg? Dan komt de taxi je in Appingedam ophalen en brengt hij je weer tot aan je voordeur thuis!

Back To Top