skip to Main Content
Ontdek De Mooiste Stranden Ter Wereld

Ontdek de mooiste stranden ter wereld

In de wereld zijn er talloze prachtige stranden die de harten van reizigers veroveren met hun prachtige palmbomen en het parelwitte zand. Of je nu op vliegvakantie gaat met kinderen of lekker met zijn tweetjes, een parelwit strand omzoomd met palmbomen is voor iedereen natuurlijk een geweldige bestemming! Staat het op jouw bucketlist om de meest onvergetelijke stranden ter wereld te verkennen? Dan zijn dit vijf stranden die je absoluut moet ervaren.

Bora Bora, Frans-Polynesië Bora Bora staat bekend om zijn turkooisblauwe water, weelderige groene bergen en overwater bungalows. Het Matira-strand, met zijn zachte poederachtige zand, biedt een paradijselijke omgeving. Snorkelen in de kleurrijke koraalriffen en genieten van de adembenemende zonsondergang maken deze bestemming tot een droom die uitkomt.

Whitehaven Beach, Australië Gelegen in de Whitsunday Islands, is Whitehaven Beach een juweel aan de kroon van Australië. Het ongerepte, fijne silica-zand voelt als zijde onder je voeten. Het uitzicht op Hill Inlet met zijn mengsel van wit zand en azuurblauw water is ronduit spectaculair. Een helikoptervlucht over dit paradijselijke strand is een absolute must.

Anse Lazio, Seychellen Anse Lazio op het eiland Praslin wordt vaak beschouwd als een van de mooiste stranden ter wereld. Omringd door granieten rotsen en weelderig groen, biedt dit strand een rustige ontsnapping aan de drukte. Het kalme, heldere water nodigt uit tot zwemmen en snorkelen, terwijl de zachte bries de kokospalmen doet wiegen.

Navagio Beach, Zakynthos, Griekenland Ook wel bekend als het Scheepswrakstrand, biedt Navagio Beach een dramatisch decor met zijn witte kiezelstenen en het gestrande scheepswrak dat het strand zijn naam gaf. Het turquoise water en de omliggende kliffen creëren een uniek en onvergetelijk uitzicht. Het strand is bereikbaar per boot en zorgt voor een avontuurlijke reis.

Tulum, Mexico Tulum combineert oude Maya-ruïnes met ongerepte stranden, waardoor het een van de meest fascinerende kustbestemmingen ter wereld is. Het witte zand strekt zich uit langs de Caribische Zee, en de relaxte sfeer trekt reizigers aan die op zoek zijn naar zowel geschiedenis als ontspanning. Snorkelen in de nabijgelegen cenotes voegt een extra dimensie toe aan je strandervaring.

Deze stranden zijn slechts enkele van de vele prachtige stranden die er te vinden zijn. Elk strand heeft zijn eigen unieke charme. Of je nu verlangt naar exotische bestemmingen, adembenemende uitzichten of gewoon een plek om tot rust te komen, deze stranden bieden een onvergetelijke reiservaring. Gaat jouw reishart hier sneller van kloppen? Lees dan zeker verder op het reisblog van The Salty Beachbums. Zij hebben al talloze mooie tropische stranden bezocht én beschreven!

Back To Top