skip to Main Content
Malgrat De Mar; Prachtige Plaats Aan De Costa Brava.

Malgrat de Mar; prachtige plaats aan de Costa Brava.

Malgrat de Mar is een prachtige badplaats gelegen aan de Costa Brava in Spanje. Het is een populaire vakantiebestemming vanwege de zon, zee en stranden, maar ook vanwege de vele bezienswaardigheden en activiteiten die er te doen zijn. Ik besloot om tijdens mijn vakantie naar Malgrat de Mar te gaan en daar te genieten van alles wat deze mooie plaats te bieden heeft. Ik arriveerde in de vroege ochtend op de luchthaven van Barcelona en van daaruit nam ik een bus naar Malgrat de Mar. Ik maakte meteen gebruik van de gelegenheid om mijn voeten in het warme zand te begraven en te genieten van de verfrissende zeebries. 

Malgrat de Mar

Wandelen door de stad en een geweldige boottocht.

Later die dag nam ik deel aan een georganiseerde wandeltocht door de stad. De gids nam ons mee door de oude stad, langs historische gebouwen en monumenten. We bezochten de kerk van Santa Maria, die bekend staat om zijn prachtige architectuur en de Romaanse kunstwerken die binnenin te zien zijn. We bezochten ook het kasteel van Malgrat, een middeleeuws fort dat ooit werd gebruikt om de stad te beschermen tegen piraten.

De volgende dag maakte ik een boottocht langs de kust en genoot van de prachtige uitzichten op de kliffen en de verborgen baaien. 

Lekker eten en de lokale bevolking.

In de avond bezocht ik een lokale tapasbar en genoot van heerlijke Spaanse gerechten. Ik was blij om te zien dat de lokale bevolking erg vriendelijk was en graag met toeristen sprak. Ik ontmoette zelfs een groep jonge locals die me meenamen naar een feestje en me lieten kennismaken met de lokale muziek en dans. De rest van mijn vakantie bracht ik door met ontspannen op het strand, het bezoeken van de lokale markten en het genieten van de vele restaurants en bars die Malgrat de Mar te bieden heeft. Mijn vakantie in Malgrat de Mar was een onvergetelijke ervaring.

Back To Top