skip to Main Content
Google Adwords Training Volgen

Google Adwords training volgen

Jouw bedrijf boven in Google is wat iedereen eigenlijk wel wilt. Omzet krijg je namelijk alleen wanneer je veel kunt verkopen en dit kunt je regelen door je zichtbaarheid te verbeteren. Hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw zichtbaarheid verbeterd en dus hoger in Google komt te staan? Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt namelijk een Google Adwords training volgen, maar je kunt ook om SEO advies vragen bij een online marketing bureau. Het marketing bureau zal hier kennis voor hebben en kan jou ook vertellen wat jij het beste kunt gaan doen. Ieder bedrijf is 

namelijk anders en de aanpak die het beste is zal dan ook verschillende zijn.

google adwords training

Het verschil

Wat is dan het verschil tussen Google Adwords training en SEO advies? Google Adwords zijn advertenties die boven in de zoekmachine komen te staan. SEO is zoekmachine optimalisatie wat ervoor zorgt dat jij bovenaan bij de zoekresultaten komt te staan. Het verschil zal ook zijn dat je moet betalen voor de advertentie plekken waar je bij de zoekresultaten niet betaald voor een plek, maar een betere plek krijgt door meer werkzaamheden uit te voeren.

De werkzaamheden

Tijdens de Google Adwords training zul je dus merken dat je moet betalen om de plek te behouden, maar met het SEO advies krijg je te zien welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd voor de optimale resultaten. Dit kan dan zijn door het schrijven van blogs of door het plaatsen van linkjes die naar jouw website wijzen. Gelukkig kan het online marketing bureau precies zien wat nodig is zodat jijzelf dit niet hoeft te doen. Daarnaast zal er ook nog worden gekeken naar de website van jouw bedrijf. Deze moet namelijk ook optimaal zijn. Dit is dan voor het uiterlijk, maar ook voor de snelheid van de website. 

Back To Top